Over Eva Solo

 
 
De ontwerpen van het Deense Eva Solo kenmerken zich vooral door hun praktisch gebruik en schitterend design. Gereedschappen die een genot zijn om naar te kijken, te gebruiken en te bezitten. De Eva Solo producten worden ontworpen door Hendrik Holbæk (1960) en Claus Jensen (1964).
 
100 jaar Deens design
 
De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1913, maar het merk Eva Solo kreeg haar grote doorbraak in 1952 met een brood en vlees snijmachine die uiteindelijk een design klassieker is geworden. De eerste van vele. Vandaag de dag worden de producten onderverdeeld in verschillende collecties die wereldwijd worden verkocht. Maar de essentie is nog steeds hetzelfde: kwaliteit, esthetische vormgeving en functionaliteit.  De harmonieuze combinatie tussen functionaliteit en design is vele malen bekroond door wereldwijd beroemde Awards: IF Design Award, Formland Design Award, Red Dot, Designpreis, Good Design Price en Industrial Design Excellence Award. 
 
Een manier van leven. De Eva Solo collectie is ontworpen om gebruikt te worden. Het is niet alleen design om design te zijn, maar Eva Solo brengt functionaliteit en design perfect samen. De collectie is ontworpen voor gebruik in de huiskamer, de keuken, de badkamer en de tuin. Eva Solo staat voor een hoge kwaliteit, esthetische vormgeving, orginaliteit en opvallende funcionaliteit. Door onszelf te omringen met prachtige objecten, die het leven ook nog eens gemakkelijker maken, is er nog meer reden om te genieten.